26 iun. 2011

Piele catifelata si rasfatata

Dupa mai multe zile de umblat prin soare si preocupata cu alte lucruri nesemnificative am uitat sa-mi rasfat pielea si sa o hidratez.Am vrut sa incerc ceva nou dar in acelasi timp ceva care sa ma multumeasca cat de cat si sa nu fie foarte scump asa ca am pornit in cautarea unei lotiuni de corp/unui lapte de corp.
Am intrebat prietenele , am cerut sfatul unei farmaciste, am cautat pe internet si am gasit ceva care chiar mi-a starnit curiozitatea si care se potrivea cu 2 din cerintele mele : Intensive 7 Days: Lapte de corp hidratant pentru piele normala cu extract de aloe vera.(gama fiind varianta, fiecare avand posibilitate sa-si aleaga laptele de corp in functie de tipul de piele)

La prima vedere, un lapte de corp hidratant cu un ambalaj usor de folosit avand mijlocul mai subtire decat alte lotiuni de corp (cam greu sa iti alunece din mana atunci cand ai capacul desfacut) si ce mi-a atras cu adevarat atentia a fost o fraza din descrierea produsului "Imbogatit cu L-bifidus si extract de Aloe Vera de origine naturala pentru o hidratare atat de intensa incat persista si dupa 7 zile de la ultima aplicare".

Dupa prima aplicare pot spune ca :
  • are un miros adorabil :X....imi e cam greu sa il descriu dar pur si simplu il ador....am senzatia ca miroase la fel ca o zi de primavara .
  • intra usor in piele si la prima atingere pielea devine cu adevarat catifelata....nu lasa urme grase pe piele si chiar te face sa te simti multumita.
  • pielea ramane catifelata si parfumata pe tot parcursul zilei.
  • oricat de cald ar fi afara , pielea nu are aspect lucios si nu am senzatia ca se evapora sau iese din piele.
 Pot sa afirm ca aceasta crema este chiar ceea ce cautam din toate punctele de vedere si cu siguranta o sa o folosesc toata vara atat inainte de plaja cat si dupa plaja dar si in zilele cu ploaie.
Cred ca acest lapte de corp este accesibil pentru toate domnisoarele/doamnele si se gaseste atat in supermaketuri cat si in farmacii.
Garnier... Ai grija de tine!

Un comentariu:

  1. Si mie imi place acest lapte de corp. :X

    Lasa o piele ff catifelata si are un miros tare fain.
    Pacat ca nu pot sa verific partea cu hidratarea pentru 7 zile ca eu sunt oricum mai lazy si mi s-ar potrivi manusa. :P

    RăspundețiȘtergere