25 iun. 2011

Culori si zambete intr-o zi mohorata


Ce poate face ploaia din om….. din cauza vremii mi’am dat seama ca unghiutele mele nu au mai fost colorate de ceva timp si am zis sa ma joc nitel. Insa mare dilema…trebuia sa aleg dintre 3 nuante de lac de unghii de la Farmec si anume :
  • ·         nr .25 un roz perlat. Perfect pentru o manichiura inocenta dar care iese in evidenta datorita nuantei de roz perlat; este culoare potrivita pentru manichiura de zi.
  • ·         nr 23 siclam.Lacul de unghii potrivit pentru o manichiura indrazneata care se poate purta atat ziua asortat cu o rochita colorata cat si seara.
  • ·         nr 27 mov..Perfect pentru domnisoarele/doamnele cu un caracter puternic si increzatoare dar mai ales pefect pentru o iesire in club cu prietenii.
Fiind vara mi’am permis sa imi folosesc imaginatia si sa incerc o manichiura "frantuzeasca" colorata :





In primul rand , imi place pentru ca nu are mirosul specific foarte intepator.

In doilea rand,ador aceste lacuri de unghii deoarece nu trebuie sa aplic dublu strat pentru a obtine culoarea dorita.Dupa aplicarea primului strat de lac pot zice “Wooow!!!Ce culoare super si unghia acoperita in totalitate dintr-o singura aplicare si fara urme de penson.”

In al treilea  rand , imi place ca este ultrarezistent si nu se duce de pe unghii atunci cand spal vase sau fac alte treburi prin casa.

In ceea ce priveste culoarea siclam si culoarea mova , dupa ce le  sterg de pe unghii pot spune ca nu ramane urma rosie , roza sau mova .Nu suport cand folosesc un lac de unghii care lasa urme dupa ce l’am indepartat.

Pot zice ca acest lac de unghii nu se ingroasa daca las sticulata fara capac si am suficient timp pentru a realize diferite modele pe unghie.
Pana acum este singurul lac de unghii care chiar m’a multumit datorita texturii, culorii, rezistentei in timp si mirosului chiar merita incercat si cu siguranta imi voi achizitiona si alte culori.

Un comentariu: